Praktisch

Jetons met Bancontact

Je betaalt al je drankjes en eten met jetons. Jetonverkopers vind je aan elk podium. 1 jeton = €1; je kan aan alle podia betalen met Bancontact. 

Aan de ingang van het park aan de watertoren staat een jetonautomaat. Daar kan je betalen met briefjes en munten.

 Oordopjes

Je kan je oordopjes vinden bij de EHBO-stand en alle jetonverkopers.

 Afval

Ook dit jaar zijn er extra veel vuilbakken, dus geen excuses meer om je vuil in het park te gooien. Bekertjes doe je in de restafval-bakken. Alle frisdrankflesjes zijn voor de PMD-zakken!

 Inleverpunt bekers en flesjes

Als je bekertjes vindt in het park, kan je die per (halve) meter afleveren aan de jetonverkopers of bij het bekerinleverpunt. Een halve meter bekertjes = 1 jeton. We verzamelen ook plastiek flesjes. Pik je verzamelzak op bij de jetonverkopers. Een zak vol flesjes = 1 jeton. Vanaf 13u00 is de jacht geopend!

Ben je geen verzamelaar? Dan kan je je bekertjes massaal kwijt in de vuilzakken en flesjes in de PMD-vuilbakken. Waarvoor dank!

 Polsbandjes

Geen festival zonder festivalbandje! Voor maar één jeton krijg je een echt Pulptuur-polsbandje. Ze zijn te koop bij het bekerinleverpunt, naast de jetonverkoop van podium Vijver. Zolang de voorraad strekt!

Voor het klein gespuis: Zoveel te doen en te bekijken op Pulptuur, voor je het weet ben je je mama op papa kwijt. Je kan bij de EHBO-stand een polsbandje krijgen waar je een gsm-nummer kan op noteren.